Orhangazi Yatılı Bölge Ortaokulu

Vizyon: Orhangazi YBO olarak önce farklı özellikleri ile belli kurum kültürüne sahip olduklarını kabul ettirmek. Beşinci sınıftan 8. sınıfa kadar ilçemiz ve bölgemizdeki öğrencilerimizi ailesine ülkemize,faydalı olacak şekilde bilgi,beceri ve ahlaki değerleri en üst düzeyde bireyler olarak yetiştirmek ve topluma kazandırmaktır. Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Misyon: Öğrencileri Türk Milli Eğitim Sisteminin amaçları ve ilkeleri doğrultusunda en iyi şekilde yetiştirmek, onları bir üst öğrenime ve hayata hazırlamaktır.Gelecekte;okulumuzda aldıkları kurum kültürü ile önce ailesine,sonra bölgesine ve ülkesine hizmet etme duyguları gelişir. Çağdaş, yardımsever ve vatansever duygularını en üst seviyede tutar.Teknolojik gelişmelere ayak uydurabilir.

Başarılar:

Saatler: 08.30-15.40
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE YÜRÜME MESAFESİNDEDİR.İL MERKEZİNE SERVİSLER İLE ULAŞIM MEVCUTTUR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://orhangaziybo.meb.k12.tr

Adres - İncirler Mah. 81950 Yığılca DÜZCE

Yatakhane Koğuşu :1
Öğretim Şekli :NORMAL(TAM GÜN)

Adres - İncirler Mah. 81950 Yığılca DÜZCE

Ulaşım SERVİSLERLE YAPILABİLMEKTEDİR.