Pansiyonumuz

15.10.2019 1089

  Pansiyonumuz okul binası ile aynı bahçede olup,  146 kız, 154 erkek olmak üzere 300 öğrenci kapasiteye sahiptir. Pansiyonumuzda civar köylerden gelen öğrencilerimiz kalmaktadır.

   Bina içerisinde yatakhaneler, yemekhane, belletmen odası, wc ve duşlar bulunmaktadır.

   Pansiyon içinde her biri 4er kişilik 39 erkek, 37 kız  olmak üzere toplam 76 adet yatakhane bulunmaktadır. Yatakhanelerde 2'şer adet ranza ile her öğrenciye ait özel eşya dolapları yer almaktadır.

   Bina içinde yer alan yemekhanede öğrenciler sabah, öğle ve akşam yemeklerini yemektedirler. Pansiyonumuzda sabah açık büfe kahvaltı verilmekte olup, öğle ve akşam yemeklerinde dörder çeşit yemek verilmektedir.

   Öğrenciler boş vakitlerinde zeka oyunları oynayabilir, kitap okuyabilir veya hava güzel olduğunda okul bahçesinde bulunabilirler.

   Odaların ve pansiyonun genel temizliği ile nevresimlerin yıkanması gibi işler pansiyon temizlik görevlisince yapılmaktadır.

   Öğrenciler kendilerine ayrılan gün ve saatlerde duşları kullanmaktadırlar. Pansiyonumuzda her gün 24 saat süreyle görevli olan öğretmenler  belletici öğretmen olarak kalmaktadır.  Belletici öğretmenler etütlerde öğrencilerin başında bulunup derslerine yardımcı olmakta, diğer zamanlarda da öğrencilere refakat etmektedirler.